Lyndwing Creatieve Therapie

Workshops Creatieve Therapie

Ontdek de Helende Kracht van Intuïtief Tekenen en Schilderen!

Ben jij op zoek naar een krachtige en effectieve manier om emoties te verwerken en pijnlijke herinneringen los te laten? Welkom bij de maandelijkse workshop Intuïtief Tekenen en Schilderen, waar ik jou help je emotionele bagage te uiten en te transformeren door middel van kunst!

Reserveer nu jouw plek voor de volgende workshop!

Datum: dinsdag 20 februari 2024
Tijdstip: 14u00 tot 17u00
Locatie: mijn praktijk te Adegem (Maldegem)
Bijdrage: €37
Inbegrepen: materialen, drank en hapje

Let op: vanwege de intieme aard van de workshop zijn er slechts een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk. Wacht niet te lang met inschrijven om zeker te zijn van je plaatsje.

Deelnemers druk bezig met hun vision board

Workshops in de maak

Er zijn voorlopig geen workshops gepland.

Wil je op de hoogte gehouden worden over volgende data en thema’s? Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief (Positieve Gedachtenspinsels) onderaan deze site, of houd mijn socials in de gaten.

Heb je al een groepje kunnen vormen waarmee je een workshop wenst te houden? Contacteer mij zeker om de mogelijkheden te bespreken!

Wat kan je verwachten?

Waarom kiezen voor Intuïtief Tekenen en Schilderen?

  • Kom in contact met je innerlijke zelf: Deze workshop biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt uiten zonder oordeel. Geen artistieke ervaring vereist - hier gaat het om de emoties die je wilt verkennen en uitdrukken.
  • Helende kunst: Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat kunsttherapie een krachtig hulpmiddel is voor het bevorderen van welzijn en het verwerken van emotionele uitdagingen. Laat je gevoelens spreken via kleuren en vormen, en ervaar de bevrijdende kracht van creativiteit.
  • Groepsgevoel: De workshops gaan door in kleine groepjes. Klein, omdat het een veilige plek voor iedereen moet blijven. Het voordeel van een groep is dat je geïnspireerd geraakt door elkaar te horen en bezig te zien. En je voelt je gesteund in wat je meemaakt.
  • Begeleiding van een professionele creatief therapeut: Ik ben Tina, jouw ervaren gids in dit helende avontuur. Ik heb een achtergrond in kunsttherapie en psychiatrie, en heb een passie voor het helpen van anderen. Ik zal je ondersteunen en aanmoedigen tijdens elke stap van de reis.

Individuele therapie

Ben je op zoek naar een diepgaande en persoonlijke benadering om emoties te verwerken, trauma’s te genezen en innerlijke balans te herstellen? Dat kan! Ik bied namelijk individuele therapiesessies aan die helemaal rond jou draaien.

In deze één-op-één sessies, die ongeveer 1,5u duren (de eerste sessie duurt 1u), staat jouw unieke reis naar genezing centraal. Samen zullen we een persoonlijke aanpak creëren dat afgestemd is op jouw specifieke behoeften en doelen.

Of het nu gaat om schilderen, tekenen, collages maken of andere kunstvormen, we zullen de technieken gebruiken die het beste aansluiten bij jouw behoeften en voorkeuren. Enige ervaring of basiskennis is niet nodig. Ik begeleid je op jouw niveau.

Ik zal naast je staan tijdens elke fase van je helende reis, en je aanmoedigen om jezelf volledig te omarmen terwijl je groeit en bloeit.

 

Workshops blogs

Over mij

Toen ik enkele jaren terug zelf door een donkere periode ging, heb ik aan de lijve de helende kracht van intuïtief tekenen mogen ontdekken.

Er kwamen dingen naar boven die in de sessies met mijn psycholoog niet besproken werden. Ik was nu in staat om zaken te verwerken en los te laten die anders nooit aan de oppervlakte zouden gekomen zijn.

Nu wil ik deze ontdekking delen met anderen die hier nood aan hebben. Met deze missie heb ik mijn praktijk Lyndwing opgericht.