Lyndwing Creatieve Therapie

Intuïtief tekenen – workshop

foto van handen die een intuïtieve tekening maken

Thema: “een nieuw begin?”

Intuïtief tekenen – workshop

Thema: “een nieuw begin?”

Het is hier een tijdje stil geweest. Met het verlies van een dierbaar huisdier (Chezz) heb ik even tijd nodig gehad om terug op mijn plooien te komen. Maar nu, met het nieuwe jaar dat al om de hoek staat, voel ik me klaar om de maandelijkse workshops terug op te nemen! 😊

Ook het thema staat in het teken van het nieuwe jaar: “een nieuw begin?” Heb je het vraagteken zien staan? Het staat er met een bedoeling. Elk jaar opnieuw, rond deze tijd van het jaar, hoor je overal rondom jou hetzelfde: goede voornemens, “dit jaar wordt jouw jaar” en klaar voor een nieuw begin. Maar is het nieuwe jaar wel een nieuw begin? Gooien we alles wat we hiervoor meegemaakt hebben in de vuilbak om met een schone lei te herbeginnen? Ik hoop van niet!

Ik heb ondertussen wel geleerd wat ik niet zomaar van tafel wil schuiven. Een verlies meemaken is niet fijn, helemaal niet. Maar wat ik hierbij (achteraf) vooral dacht, was: “deze pijn kan ik alleen maar voelen door al het mooie wat Chezz me gegeven heeft”. De prettige herinneringen zijn er in overvloed. Dus nee, ik wil het verleden niet vergeten. Ik wil geen nieuw begin!

Tijdens deze workshop gaan we samen eens stilstaan bij het verleden en zullen we kijken naar wat we koesterden en wat mooi was. Zaken waar we in dit nieuwe jaar misschien zelfs meer van willen en kunnen krijgen. Dit zijn het type goede voornemens die we bovendien kunnen volhouden. Deze zijn het echt waard om mee aan de slag te gaan.

De praktische info nog even mooi samengevat:
• Datum: dinsdag 16 januari 2024
• Tijdstip: 14u00 tot 17u00
• Locatie: Adegem (Maldegem)
• Bijdrage: €37 (materialen, drank en hapje inbegrepen)
• Inschrijven: stuur een mailtje naar info@lyndwing.be

Zie ik je dan?

Tina