Lyndwing Creatieve Therapie

Ontdek de magie van intuïtief schilderen met inkt!

Informatie over de workshop en een afbeelding van een hand die aan het schilderen is met inkt.

Ik hoop dat je de zomer al goed hebt ingezet en dat je zin hebt in een creatieve uitdaging. Ik ben namelijk verheugd om aan te kondigen dat ik binnenkort een unieke workshop Intuïtief Schilderen met Inkt organiseer! Laat je inspireren door de magie van inkt en ontdek de verborgen creatieve kracht dat in jou schuilt.

In deze workshop nodig ik je uit om je innerlijke zelve te laten spreken en te experimenteren met inkt als medium. Of je nu een doorgewinterde schilder bent of nog nooit eerder een penseel hebt vastgehouden, deze workshop is geschikt voor alle niveaus. Het draait allemaal om het verkennen van je eigen creatieve intuïtie en het laten stromen van je emoties op het papier.

Samen zullen we verschillende technieken en benaderingen van intuïtief schilderen met inkt verkennen. We zullen ons richten op het loslaten van controle en het vertrouwen op jouw eigen innerlijke gids om je creativiteit te laten stromen. We zullen experimenteren met verschillende soorten inkt, kleuren, texturen en bewegingen om unieke en expressieve kunstwerkjes te creëren. En dit werkje mag je achteraf natuurlijk gewoon meenemen naar huis.

Wat je mag verwachten tijdens deze workshop:

  1. Kennismaking met verschillende soorten inkt en schildertechnieken.
  2. Verkenning van de kracht van kleur en vorm in je kunstwerken.
  3. Begeleide meditaties en oefeningen om je intuïtie te versterken.
  4. Een veilige en ondersteunende omgeving om jezelf vrij uit te drukken.
  5. Het delen en bespreken van je werk met andere deelnemers.

De praktische info mooi samengevat:

  • Datum: dinsdag 25 juli 2023
  • Tijd: 14.00 tot 17.00
  • Locatie: Adegem (Maldegem)
  • Bijdrage: €37 (materialen, drank en hapje inbegrepen)

Om je in te schrijven, of om meer informatie te bekomen, kun je contact met mij opnemen via info@lyndwing.be. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden of je eventueel te helpen bij het inschrijvingsproces. Je mag mij ook steeds contacteren via mijn socials.

Ik kijk er alvast naar uit om je te verwelkomen tijdens mijn workshop en samen een inspirerende en creatieve ervaring te beleven. Kom en ontdek de schoonheid van intuïtieve kunst!

PS: de workshop heeft een beperkt aantal plaatsen, ik raad je dan ook aan om je snel in te schrijven om zeker te zijn van een plekje!