Lyndwing Creatieve Therapie

Individuele sessies Creatieve Therapie

Welkom bij de weg naar persoonlijke groei en heling!

Ben je op zoek naar een diepgaande en persoonlijke benadering om emoties te verwerken, trauma’s te genezen en innerlijke balans te herstellen? Ontdek de kracht van individuele Creatieve Therapie sessies, geleid door mezelf, een ervaren creatief therapeut met een passie voor het helpen van anderen.

Plan nu jouw persoonlijke sessie!

Duur: 1u30*
Locatie: mijn praktijk te Adegem (Maldegem)
Investering: €70*
Inbegrepen: materialen en drankje

* De eerste sessie is altijd een kennismaking. Deze sessie duurt 1u, waarin je mijn manier van werken al eens kunt aanvoelen. De investering voor deze sessie bedraagt €40.

Let op: Aangezien ik persoonlijke aandacht wil garanderen, zijn er slechts beperkte plaatsen voor individuele sessies. Zorg ervoor dat je jouw plek tijdig reserveert.

Lyndwing tekenboeken waarin je al jouw werkjes kunt bijhouden
Je krijgt gratis een schetsboek waarin je jouw werkjes kunt bewaren. Hierin kun je eenvoudig jouw progressie volgen.

Wat kan je verwachten?

Waarom kiezen voor Individuele Creatieve Therapie?

  • Een op maat gemaakte benadering: In deze één-op-één sessies staat jouw unieke reis naar genezing centraal. Samen zullen we een persoonlijke aanpak creëren dat afgestemd is op jouw specifieke behoeften en doelen.
  • Verken diepere lagen: Creatieve therapie biedt een uitlaatklep voor emoties die soms moeilijk onder woorden te brengen zijn. Via kunst kunnen we verborgen gevoelens en gedachten naar de oppervlakte brengen, zodat je ze bewust kunt worden en ermee kunt werken.
  • Trauma-verwerking: Ik begeleid je zorgvuldig doorheen het genezingsproces, waarbij we de kracht van creatieve expressie gebruiken om onverwerkte emoties te verzachten en te transformeren.
  • Begeleiding van een professionele creatief therapeut: Ik ben Tina, jouw ervaren gids in dit helende avontuur. Ik heb een achtergrond in kunsttherapie en psychiatrie, en heb een passie voor het helpen van anderen. Ik zal je ondersteunen en aanmoedigen tijdens elke stap van de reis.

Workshops

Wens je liever in een groep de kracht van creatieve therapie beleven? Dat kan! Ik organiseer maandelijkse workshops Intuïtief Tekenen en Schilderen, waar ik jou en een aantal gelijkgestemden help om de emotionele bagage te uiten en te transformeren door middel van kunst.

Elke maand behandelen we een thema dat gericht is op het erkennen en loslaten van pijnlijke herinneringen. Samen duiken we in jouw emoties en vinden we manieren om ermee om te gaan.

De workshops gaan door in kleine groepjes. Klein, omdat het een veilige plek voor iedereen moet blijven. Het voordeel van een groep is dat je geïnspireerd geraakt door elkaar te horen en bezig te zien. En je voelt je gesteund in wat je meemaakt.

 

Positieve gedachtenspinsels

Meld je onderaan mijn site aan om mijn positieve gedachtenspinsels periodiek per mail te ontvangen.

 

Over mij

Als gepassioneerde creatief therapeut ben ik vastbesloten om jou te helpen jouw innerlijke kracht te ontdekken en te benutten. Met een bewezen staat van dienst in het begeleiden van mensen naar emotioneel welzijn, zal ik jouw gids zijn op deze reis naar heling en groei.

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe moeilijk het kan zijn om je ervaringen in woorden uit te drukken. In een moeilijke periode heb ik de helende kracht van intuïtief tekenen mogen ontdekken. Dit wil ik nu delen met anderen die hier nood aan hebben.