Lyndwing Creatieve Therapie

Home » Verdriet verwerken Oost-Vlaanderen

Verdriet verwerken in regio Oost-Vlaanderen

Alternatieve therapievorm
Persoonlijk intakegesprek
Spreekt uit eigen ervaring

Heb je moeite met verdriet verwerken en wil je hulp van een therapeut uit Oost-Vlaanderen? Dan biedt mijn psychologiepraktijk in Maldegem, nabij Gent, een mogelijke oplossing. Als therapeut die vroeger kampte met een depressie begrijp ik als geen ander dat praten over wat je verdrietig maakt niet altijd even eenvoudig is. Daarom werk ik met een alternatieve methode, intuïtief tekenen. Ontdek hoe deze methode concreet werkt.

Je verdriet verwerken in Oost-Vlaanderen met deze alternatieve methode

Psycholoog in regio Oost-Vlaanderen

Kom langs voor een vrijblijvend intakegesprek

Heb je het gevoel dat Lyndwing Creatieve Therapie uit Oost-Vlaanderen jou kan helpen bij het verwerken van verdriet? Dan ben je welkom in mijn praktijk voor een vrijblijvend intakegesprek. Maak een afspraak door te bellen naar 09 310 56 88 of via onze online kalender. Ook voor vragen ben je steeds welkom.
"Emancipeer jezelf van mentale slavernij. Niemand anders dan wijzelf kan onze geest vrij maken."

Nu is het aan jou

Mijn verhaal ken je ondertussen. Maar wie ben jij? Wat is jouw verhaal? Ik zou het heel fijn vinden mocht ik jou beter mogen leren kennen!