Lyndwing Creatieve Therapie

Home » Intuïtief tekenen Oost-Vlaanderen

Intuïtief tekenen in regio Oost-Vlaanderen

Alternatieve therapievorm
Persoonlijk intakegesprek
Spreekt uit eigen ervaring

Ben je erg benieuwd naar de methode van intuïtief tekenen en zou je ze eens willen uitproberen in Oost-Vlaanderen? Dat kan in mijn praktijk in Maldegem, nabij Gent. Toen ik in het verleden kampte met een depressie kwam ik voor het eerst in contact met intuïtief tekenen als therapievorm. Ondertussen startte ik mijn eigen praktijk en help ik anderen in mijn praktijk in de provincie Oost-Vlaanderen met intuïtief tekenen. Ontdek hoe deze creatieve therapievorm concreet werkt.

De therapievorm van intuïtief tekenen in Oost-Vlaanderen

Psycholoog in regio Oost-Vlaanderen

Maak een afspraak en laat je intuïtie tekenen

Kom je graag naar mijn praktijk in Oost-Vlaanderen om intuïtief tekenen eens te proberen? Of heb je nog enkele vragen? Maak een afspraak via onze kalender of bel naar het nummer 09 310 56 88. Ik beantwoord al je vragen vanuit mijn eigen ervaring. Je kan bij ons terecht voor een vrijblijvend intakegesprek.
"Emancipeer jezelf van mentale slavernij. Niemand anders dan wijzelf kan onze geest vrij maken."

Nu is het aan jou

Mijn verhaal ken je ondertussen. Maar wie ben jij? Wat is jouw verhaal? Ik zou het heel fijn vinden mocht ik jou beter mogen leren kennen!