Lyndwing Creatieve Therapie

Home » Levenskwaliteit verbeteren Oost-Vlaanderen

Levenskwaliteit verbeteren in regio Oost-Vlaanderen

Alternatieve therapievorm
Persoonlijk intakegesprek
Spreekt uit eigen ervaring

Ben je op zoek naar een manier om je levenskwaliteit te verbeteren in regio Oost-Vlaanderen? Dan raad ik je mijn praktijk in Maldegem, nabij Gent, aan. Praten over wat je ongelukkig maakt is voor veel mensen een (te) grote stap. Daarom werkt Lyndwing Creatieve Therapie met een alternatieve therapievorm, namelijk het tekenen volgens je eigen intuïtie. Ontdek hoe deze methode jouw levenskwaliteit in regio Oost-Vlaanderen kan verbeteren.

Laat je levenskwaliteit verbeteren in regio Oost-Vlaanderen

Psycholoog in regio Oost-Vlaanderen

Maak kennis met mijn alternatieve methode tijdens een vrijblijvend gesprek

In mijn praktijk in Oost-Vlaanderen help ik graag je levenskwaliteit te verbeteren. Maak dan een afspraak via onze kalender of bel naar het nummer 09 310 56 88. We plannen telkens eerst een intakegesprek in dat volledig vrijblijvend is. Zo maak je al eens kennis met mijn alternatieve methode en weet je of het iets voor jou is. Voor vragen kan je steeds het contactformulier invullen.
"Emancipeer jezelf van mentale slavernij. Niemand anders dan wijzelf kan onze geest vrij maken."

Nu is het aan jou

Mijn verhaal ken je ondertussen. Maar wie ben jij? Wat is jouw verhaal? Ik zou het heel fijn vinden mocht ik jou beter mogen leren kennen!