Lyndwing Creatieve Therapie

Home » Burn-out behandelen Oost-Vlaanderen

Burn-out laten behandelen in Oost-Vlaanderen

Alternatieve therapievorm
Persoonlijk intakegesprek
Spreekt uit eigen ervaring

Wil je je burn-out laten behandelen in de provincie Oost-Vlaanderen? Dat is een moedige beslissing. Als creatieve therapeut uit Maldegem, nabij Gent, help ik mensen met het oplossen van hun psychische kwetsbaarheid. Hiervoor werk ik met de methode van intuïtief tekenen. Ontdek hoe ik met deze methode klanten met een burn-out kan behandelen in mijn praktijk in Oost-Vlaanderen.

Burn-out behandelen in deze praktijk in Oost-Vlaanderen

Psycholoog in regio Oost-Vlaanderen

Laat je burn-out behandelen en maak een afspraak

In mijn praktijk in Oost-Vlaanderen kan je op een creatieve manier je burn-out laten behandelen. Heb je nog vragen? Of ben je benieuwd naar de werking van intuïtief tekenen? Maak een afspraak door een e-mail te sturen naar info@lyndwing.be, te bellen naar 09 310 56 88 of via onze kalender. Je krijgt bij ons steeds een vrijblijvend intakegesprek.
"Emancipeer jezelf van mentale slavernij. Niemand anders dan wijzelf kan onze geest vrij maken."

Nu is het aan jou

Mijn verhaal ken je ondertussen. Maar wie ben jij? Wat is jouw verhaal? Ik zou het heel fijn vinden mocht ik jou beter mogen leren kennen!