Lyndwing Creatieve Therapie

Home » Trauma verwerken Oost-Vlaanderen

Trauma verwerken in Oost-Vlaanderen

Alternatieve therapievorm
Persoonlijk intakegesprek
Spreekt uit eigen ervaring

Ben je op zoek naar hulp om een trauma te verwerken in regio Oost-Vlaanderen? Dan kan je een beroep doen op mijn expertise als alternatieve therapeut. Ik heb zowel professionele ervaring in verband met psychologische problemen– voor ik als therapeut begon, werkte ik al in verschillende instellingen – als persoonlijke ervaring. Zo kampte ik vroeger met een depressie en kreeg ik te maken met de taboes rond psychische kwetsbaarheid. In die periode kwam ik in contact met intuïtief tekenen en merkte ik hoe helend die therapievorm was. Sindsdien probeer ik anderen ook te helpen aan de hand van deze creatieve methode.

Op een creatieve manier je trauma verwerken in Oost-Vlaanderen

Psycholoog in regio Oost-Vlaanderen

Verwerk je trauma via deze methode

Denk je dat Lyndwing Creatieve Therapie uit Oost-Vlaanderen jou kan helpen met het verwerken van een trauma? Maak een afspraak via onze online kalender. Vragen kan je steeds stellen via het contactformulier of door te bellen naar het nummer 09 310 56 88. Je kan bij mijn praktijk terecht voor een vrijblijvend intakegesprek waarin we kijken of mijn methode bij jou past.
"Emancipeer jezelf van mentale slavernij. Niemand anders dan wijzelf kan onze geest vrij maken."

Nu is het aan jou

Mijn verhaal ken je ondertussen. Maar wie ben jij? Wat is jouw verhaal? Ik zou het heel fijn vinden mocht ik jou beter mogen leren kennen!