Lyndwing Creatieve Therapie

Home » Therapeut Oost-Vlaanderen

Therapeut in regio Oost-Vlaanderen

Alternatieve therapievorm
Persoonlijk intakegesprek
Spreekt uit eigen ervaring

Ben je op zoek naar een therapeut in regio Oost-Vlaanderen? Dan kan je terecht bij Lyndwing Creatieve Therapie uit Maldegem, nabij Gent. Bij mijn praktijk kan je terecht voor allerlei creatieve therapievormen. Vind je praten over gevoelens moeilijk? Dan bied ik als creatieve therapeut in Oost-Vlaanderen een mogelijke oplossing. Ontdek op welke manier therapie in mijn praktijk verloopt.

Een creatieve therapeut in regio Oost-Vlaanderen

Psycholoog in regio Oost-Vlaanderen

Kom op intakegesprek

Wil je graag een afspraak maken bij deze alternatieve therapeut uit Oost-Vlaanderen? Of heb je nog enkele vragen? Je kan bij mij een vrijblijvend intakegesprek inplannen. Tijdens dit gesprek ontdekken we of mijn methode bij jou past. Maak een afspraak via onze online kalender. Voor vragen kunt u het contactformulier invullen of bellen naar 09 310 56 88.
"Emancipeer jezelf van mentale slavernij. Niemand anders dan wijzelf kan onze geest vrij maken."

Nu is het aan jou

Mijn verhaal ken je ondertussen. Maar wie ben jij? Wat is jouw verhaal? Ik zou het heel fijn vinden mocht ik jou beter mogen leren kennen!