Lyndwing Creatieve Therapie

En daar waren de traantjes

Intuïtieve abstracte tekening met herfstlandschap en een gezicht in de lucht

Het waren gelukkige traantjes hoor! Ik had voor het eerst sinds lang contact opgenomen met mijn mentor vanop de hogeschool. Ik liet hem onder andere weten waar ik businessmatig mee bezig ben. In zijn antwoord kon ik het onderstaande lezen.

“Knap! Ik kan me voorstellen dat mensen door jouw manier van werken en benaderen heel veel steun en verdieping kunnen vinden. Zichzelf (terug)vinden door mee op weg genomen te worden door jou en wat je allemaal te bieden hebt.”

Het kan zo’n deugd doen om dergelijke steun en geloof te lezen van iemand die al een hele tijd in het vak zit. Iemand van wie ik de manier van helpen en begeleiden altijd heb bewonderd en veel van heb bijgeleerd. Als die persoon dan zo’n mooie woorden voor je heeft, in je gelooft en je ook nog eens aanmoedigt… daar wordt een hart al eens week van 😌.

Het is des te fijner als je weet dat deze woorden van een psycholoog komen, in acht genomen dat er de laatste tijd al heel wat commentaar gekomen is op het groeiende aantal nieuwe coaches en ‘alternatieve’ therapeuten. Het is fijn te lezen dat niet iedere psychotherapeut deze verandering als slecht ervaart. Al zal dit misschien toch vooral gaan over nieuwe coaches en therapeuten die een degelijke opleiding hebben genoten.

Ik hecht veel belang aan zelfwaarde en passie, waarover ik een aantal hersenspinsels geleden reeds geschreven heb (lees hier). Maar het neemt niet weg dat je af en toe eens bevestiging en sturing van buitenaf kunt gebruiken. En een supporter die je aanmoedigt en vertelt dat je goed bezig bent is altijd fijn en goed voor het zelfvertrouwen.

Wist je trouwens dat ik een nieuw traject heb ontwikkeld waar je zelf ook meer zelfvertrouwen uit zal halen? Op basis van een (uitgebreide) persoonlijkheidstest en een evaluatie van de uitslag, gaan we samen aan de slag om verder te ontdekken waar jouw talenten liggen. Talenten waar je meer energie en zelfvertrouwen uit mag putten. Maar we gaan ook kijken waar het wat minder gaat. Waar je (nog) te veel energie in steekt zonder dat er energie terugstroomt. Zaken waar je geen goed gevoel bij hebt. Deze zullen we bijsturen om het energiepijl weer in orde te krijgen.

Wil je meer te weten komen over mijn nieuw traject? Ga dan snel naar deze pagina! Om je ook de mogelijkheid te bieden dit nieuwe traject nóg beter te leren kennen via een persoonlijk gesprek, kan je momenteel een kennismakingsgesprek inplannen aan 60% van de normale prijs. Wees er snel bij, want deze ruime korting vervalt binnenkort! Boek nu via mijn online agenda: