Lyndwing Creatieve Therapie

Dit pareltje wou ik jullie niet onthouden!

Art - Mountains

Ik kreeg zo’n ongelooflijk mooie review van Maaike! We volgen samen tennisles en gaan ook af en toe eens een balletje slaan. Na zo’n uurtje tennis gaan we al eens iets drinken en nog wat napraten. In het voorjaar raakten we aan de praat over enkele issues dat ze had op het werk en in haar privé. Omdat ik toen al met mijn counseling-traject in het hoofd zat, stelde ik haar voor of zij mijn proefkonijn wou zijn en als eerste dit traject zou willen volgen.

Ondertussen zijn we bijna een half jaar en 6 sessies verder. Ze volgt deze sessies in mijn praktijk, waar al mijn materiaal gebruikt kan worden. Ik kan je verzekeren: ze heeft al heel veel mooie stappen vooruit gezet. Ik ben echt trots op hoever ze al is gekomen! Ik vind het altijd prachtig om de persoon van tijdens de intake te vergelijken met de persoon na een aantal sessies. De vooruitgang is soms wonderbaarlijk snel zichtbaar! Een ware metamorfose 😊.

De review zegt het ook allemaal. Over hoe de ervaring voor haar was. Alleen…Google wilt hem niet tonen ☹️. Het is pas nadat ze me vroeg of ik deze goed had ontvangen, dat ik wist dat ze er een geschreven had. Maar Google denkt er klaarblijkelijk anders over. Jullie kunnen hem dan ook niet zien. Ik blijf er echter achteraan gaan, in de hoop dat dit pareltje zichtbaar wordt voor de wijde wereld.

Ondertussen neem ik het heft in eigen handen en deel ik de review op deze manier. Moest je nog twijfelen of dit traject nuttig zou zijn voor jou, dan heb je nu een extra mening van iemand die het als eerste succesvol doorlopen heeft.


Weet ook dat je nog steeds je intake kan inboeken met 60% korting via onderstaande link. Dit gesprek is meer dan alleen een kennismakingsgesprek (ik moet dringend nog eens de naam aanpassen – indien jij een goede naam weet, laat het me zeker weten!). We stemmen tijdens dit eerste gesprek onder andere af of ik jou kan helpen en of dit traject voor jou goed aanvoelt (beiden vind ik zeer belangrijk). Maar hiernaast zal je gegarandeerd ook al met nieuwe inzichten naar huis gaan die je al een stapje verder helpen!