Lyndwing Creatieve Therapie

De mei-workshop is bedacht terwijl ik nog nageniet van de vorige! 😊

Tekening van zonsondergang op zee met as, potlood en pastelkrijt

Het thema van de workshop in april was “loslaten en ruimte maken voor groei”. Klinkt zwaar he, en toch was het een leuke workshop waar ook wel wat afgelachen werd. Het is ook net dat wat ik de deelnemers wou meegeven: loslaten is hard, maar het kan ook het begin van iets moois zijn. Je kan koesteren wat je gehad hebt en toch positief naar de toekomst kijken. Je moet het zelf ook wel willen, want ja, het is een keuze.

Tijdens de workshop schreven we op wat we wilden loslaten, waarna we het papier verbrandden. Met de as maakten we een nieuw werkje. Uit het harde loslaten is met andere woorden iets moois ontstaan. En het waren ook echt mooie momenten dat we daar samen beleefden en deelden. <3 Zie hieronder enkele sfeerbeelden van het hele gebeuren.

En we blijven niet stilzitten. Op dinsdag 23 mei van 14:00 tot 17:00 is de volgende workshop! We gaan deze keer proberen om de volumeknop van die steeds draaiende molen van gedachten wat dichter te draaien en te luisteren naar wat onze intuïtie ons wil zeggen. Hierbij leer ik jullie een aantal basistechnieken van het intuïtief tekenen.

Ik blijf erbij dat onze intuïtie een heel belangrijke stem is om naar te luisteren. Deze is wat verloren gegaan in een wereld van techniek en wetenschap. We hebben vanaf de schoolbanken al geleerd dat we logisch moeten nadenken voor we een beslissing nemen, we moeten beargumenteren waarom we aan een bepaalde oplossing kwamen. Kortom, ons buikgevoel werd ons afgeleerd en dat is een jammere zaak.

Nu heb ik van mijn werk mijn missie gemaakt om mensen terug te leren luisteren naar dat buikgevoel dat heel vaak de waarheid spreekt. Of toch zeker vaker dan ons hoofd 😊.

Wil je er ook bij zijn? Schrijf je in door een mailtje te sturen naar info@lyndwing.be. Ik stuur je dan alle nodige info op. De plaatsen zijn trouwens zeer beperkt. Ik wil de groepen in de workshops namelijk klein houden, zodanig dat ik iedereen de nodige persoonlijke tijd kan geven, maar ook dat iedereen zich veilig genoeg voelt in de groep zodat je je voldoende durft open te stellen voor jouw werkje. Want alleen als je je veilig voelt, ga je de mooiste resultaten boeken.

Zie ik je dan?