Lyndwing Creatieve Therapie

Heb jij een introverte persoonlijkheid?

Test gratis welk persoonlijkheidstype je hebt en krijg enkele tips om je energie op pijl te houden!

"Niemand realiseert zich dat er mensen zijn die veel energie besteden om alleen maar 'normaal' te zijn."

Energieloos

Je komt thuis na een drukke en luide dag vol sociale interacties. Je bent zo uitgeput dat het enige wat je wilt doen op de bank ploffen is en de rest van de avond tv kijken tot je gaat slapen. Je hebt nog heel wat andere taken te doen (koken, sporten, huishouden, …), maar je gebrek aan mentale energie blokkeert alle actie. Het lukt gewoon niet!

’s Morgens word je wakker, maar je bent nog steeds erg moe. Je voelt je helemaal niet klaar om aan een nieuwe drukke en luide dag te beginnen. Het is nog maar dinsdag en je kijkt al zo hard uit naar het weekend. Maar eenmaal het weekend er is, krijg je stress, want je gaat nooit voldoende uitgerust geraken tegen de maandag. Je hebt nog zoveel andere zaken te doen buiten rusten. Voor je het weet zit je in een vicieuze cirkel waarbij er veel energie gevraagd wordt en maar weinig energie bij komt. Geleidelijk aan geraakt je energietank volledig leeg, en kan je helemaal niet meer functioneren.

Art - Colourful

Persoonlijkheidstype

Klinkt het herkenbaar? Weet dat je er iets aan kan doen. Maar om te weten wat jij nodig hebt om je energie op pijl te houden, is het belangrijk dat je weet of je een introverte, extraverte of ambiverte (een beetje van de twee) persoonlijkheid hebt.

Wat een introvert nodig heeft, is namelijk juist het tegenovergestelde van wat een extravert nodig heeft! Wat voor de ene werkt, zal het bij de andere net erger maken. Een ambivert moet dan weer een evenwicht vinden tussen de twee, wat evenmin evident is.

Gratis persoonlijkheidstest

Doe snel de gratis test* en ontdek wat jou type persoonlijkheid is. Je krijgt er ook nog enkele tips bij om beter om te kunnen gaan met het hedendaagse leven, en zo minder energie kwijt te spelen. Een eerste belangrijke stap naar een aangenamer leven!

Na het invullen van onderstaand formulier krijg je de test via mail toegestuurd.
De mail niet ontvangen? Geef mij een seintje, en ik zorg dat je deze in ontvangst mag nemen.
    * Deze test is gebaseerd op de vragenlijsten van Suzan Cain en Marti Olsen Laney, die worden gebruikt om persoonlijkheid te testen op de mate van introversie.