Lyndwing Creatieve Therapie

Workshop "emoties en herinneringen onder controle houden"

Via deze gratis audio-workshop leer ik je in drie stappen om meer grip te krijgen op je emoties en herinneringen

Ik begeleid je graag doorheen de stappen van mijn gratis audio-workshop: tot rust komen, je intuïtie laten spreken en hiermee aan de slag gaan
  "Wat is dat?" vroeg Harry beverig. "Dit? Dit is een Hersenpan", zei Perkamentus. "Soms merk ik, en dat gevoel zul je ongetwijfeld kennen, dat er te veel gedachten en herinneringen in mijn hoofd zitten."

  Overvallen door emoties en herinneringen

  Word jij soms op de meest ongewenste momenten overvallen door emoties of herinneringen? Je herkent het volgende misschien wel.

  • Je zit in een belangrijke meeting waarin er iets tegen jou gezegd wordt, en plots geraak je helemaal overstuur. Niet zozeer om wat er gezegd wordt. Maar waarom dan wel, dat weet je eigenlijk niet. Misschien was het de druppel teveel? De tranen springen je in de ogen en het enige wat je nu nog kan denken is: “niet nu, niet hier!”
  • Je zit op het verjaardagsfeestje van je zoon, dochter of metekind. Uit het niets komt die ene nare herinnering terug naar boven. Je probeert deze koste wat kost weg te drukken, je wilt hier helemaal niet aan denken! Je wil namelijk met volle teugen kunnen genieten van de fijne tijd met de jarige. Maar hoe hard je ook je best doet, je kan niet meer met je volle aandacht bij het feestje zijn, wat de sfeer niet ten goede komt.
  • Je zit in een hotelkamer, helemaal klaar om te genieten van je weekendje weg en je wel verdiende rust. Maar in plaats van echt tot rust te komen, knaagt er iets in je binnenste. Dit groeit langzaam maar zeker uit tot regelrechte angst. Tot rust komen zit er niet meer in. Maar als het nu niet lukt, wanneer dan wel? Paniek!
  Lyndwing art. Getekend portret Tina dat OK lijkt naar de buitenwereld, maar binnenin vol paniek zit

  Gratis audio-workshop

  In mijn gratis audio-workshop leer ik je in drie stappen hoe je je emoties of herinneringen een plaats kunt geven, zodat deze je niet meer te pas en ten onpas lastig vallen.

  Tijdens de eerste stap leer ik je een techniek om jouw gedachten wat meer tot rust te laten komen. Deze techniek kan je trouwens ten allen tijde, waar je ook bent, toepassen als je voelt dat je opnieuw overspoeld wordt. Het zal er voor zorgen dat je opnieuw tot rust kunt komen, zodat je hierna terug verder kunt met waarmee je bezig was.

  Bij de tweede stap leer ik je om jouw intuïtie op papier te krijgen. Het denken laten we hierbij zoveel mogelijk achterwege.

  De laatste stap is het verder uitwerken van jouw intuïtief werkje. Je zult soms versteld staan waar je onbewust mee bezig bent.

  Kortom, het is zeker en vast de moeite waard om te doorlopen!

  Beluister de gratis audio-workshop

  Na het invullen van onderstaand formulier krijg je de audio-workshop via mail toegestuurd.

  De mail niet ontvangen? Geef mij een seintje, en ik zorg dat je deze alsnog in ontvangst mag nemen.